Avond-Abonnementen

Wil jij voor jezelf beginnen als fotograaf, maar durf je die stap nog niet daadwerkelijk te zetten? Wees verstandig en neem een tussenstap. Tegen een unieke korting krijg jij de beschikking over de mooiste fotostudio van Nederland, Studio34x in Almere. Hier ga je volledig gefaciliteerd aan de gang en leg je de basis voor je eigen bedrijf.

In deze professionele setting bouw je in de avonduren, naast je baan of opleiding, je klantenkring op. Je schaaft aan je techniek, door te spelen met onze state-of-the-art studioverlichting en ons even veelzijdige als karakteristieke decor. Je zorgt ervoor dat je straks qua portfolio, klantenkring, techniek en ervaring helemaal klaar bent om voor jezelf te beginnen. Niet alleen om je eigen bedrijf eindelijk van de grond te krijgen, maar om direct een vliegende start te maken. En dat zonder grote investering en zonder ondernemersrisico’s!

De faciliteiten
In Studio 34x is alles aanwezig wat je maar nodig zou kunnen hebben, van hoogwaardige belichting tot doeken en schermen. Of je nu producten fotografeert of portretten maakt, Studio34x faciliteert het allemaal. Door de ruimte en karakteristieke uitstraling zien klanten bij binnenkomst direct dat jij professioneel bezig bent. De centrale ligging stelt je in staat om klanten uit het hele land aan te trekken. Zodoende kun jij tegen een sterk gereduceerd tarief kun jij je eigen onderneming opbouwen, zonder dat je een forse investering hoeft te doen – zelfs zonder dat je je huidige baan hoeft op te zeggen.

Maak naam!
We helpen je ook op het gebied van naamsbekendheid. Onze vaste start-ups krijgen een eigen ruimte op onze website en in overleg promoten we je werk actief via onze goed bezochte mediakanalen. Je lift dus mee op de naamsbekendheid van een studio die al vele bekende Nederlanders binnen zijn muren had.

Hoe gaat het in zijn werk?
We hebben twee studio’s, die elk beschikken over vier fotolampen van een topmerk. Elke avond van de week is er plek voor 1 fotograaf in 1 van de ruimten. We hebben dus slechts plek voor 14 vaste fotografen. Dit worden meteen onze Studio34xtra leden. Als Studio 34xtra lid krijg je een eigen deurcode, waarmee je met behulp van de Studio34xtra App toegang hebt tot jouw studio.

De voordelen
Als jij Studio 34xtra –lid wordt, profiteer je van de volgende voordelen:
20% korting op de huur van de mooiste studio van Nederland
30% korting op fotograferen met een high-end middenformaat camera
10% korting op diverse workshops
Promotie via ons netwerk en je lift mee met advertenties van Studio34x
Gratis advies bij het opstarten en inrichten van je eigen studioruimte
Toegang tot ons ruime netwerk van visagisten en modellen

De studio’s
Studio1 is een prachtige, volledig ingerichte witte studio met een rondwand. Er is een luxe lounge-zit waar je klanten kunt ontvangen. Ook is er een visagiecorner. Het achtergrond rolsysteem maakt elke kleur mogelijk. De ruimte beschikt ook over een kleinere, intieme studio, waar je in alle rust new born shoots of zakelijke portretten maakt en waar modellen zich kunnen omkleden.

Studio2 beschikt over een ruime zwarte rondwand en een vaste witte wand. Je kunt eenvoudig switchen tussen de ene en de ander. De witte wand in studio2 is ideaal voor fotografie ten behoeve van (bijvoorbeeld) een webshop, of fashion fotografie. De zwarte wand is geoptimaliseerd voor portretten. Je kunt tevens gebruik maken van diverse gekleurde achtergronden.

Dus: maak gebruik van dit unieke aanbod. Studio34x is de enige studio in Nederland die jou op deze manier ondersteunt.

Kosten
Je kunt onze studioruimte per zes maanden boeken.
Ma-, di-, wo-, do-, vrijdag van 18.30 – 23.30 uur: € 1053,- ex btw (studio1)
Ma-, di-, wo-, do-, vrijdag van 18.30 – 23.30 uur: € 1287,- ex btw (studio2)
Za- en zondag van 18:30 – 23:30 uur: € 1703,- ex btw (studio1)
Za- en zondag van 18:30 – 23:30 uur: € 1937,- ex btw {studio2)

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op en maak een afspraak voor een bezichtiging.

Contactgegevens
Studio34x
De Steiger 33a
1351 AB, Almere-Haven
Flevoland, Nederland
E-mail: info@studio34x.com
Tel: +31622122006

Spelregels
Je zult begrijpen dat aan het gebruik van onze topfaciliteiten enkele spelregels zijn gekoppeld. Je werkt immers zonder supervisie en komt binnen met je eigen toegangscode;
Als gebruiker krijg je een vaste avond in de week, voor een periode van 6 maanden;
Je kunt meerdere dagen afnemen;
Je betaalt zes maanden vooruit;
Je bent met maximaal zes personen aanwezig. Wil je met meer mensen aanwezig zijn, dan treed je van tevoren met ons in contact voor overleg;
Je gebruikt de studio niet voor kinderfeestjes en verjaardagen;
Jij bent als gebruiker verantwoordelijk voor het aantal bezoekers en draagt de verantwoordelijkheid voor de kinderen van bezoekers;
Je meldt je elke keer aan en af;
Je laat de studio schoon en opgeruimd achter;
Etenswaren zijn niet toegestaan in de studio (ook niet voor kinderen). Koffie en thee zijn tegen een schappelijke prijs aanwezig;
Je neemt niets mee uit de studio;
Je laat niks achter in de studio.