DO-IT-YOUR-SELFIE

Iedereen kent wel iemand die ‘leuke foto’s’ maakt. Met de eigen camera, of telefoon. Misschien bent u zelf wel zo iemand. Maar een ‘leuke foto’ is nog geen ‘professionele’ foto. Het is nog geen foto om in te lijsten, om cadeau te doen, op een website te plaatsen of vergroot af te drukken. Professionele fotografen hebben beter materiaal en meer verstand van belangrijke zaken als belichting. Aan hun werk hangt dan ook een bepaald prijskaartje. Studio34x Studioverhuur biedt de oplossing!

 

Studio34x stelt u in staat om zelf voor professionele foto’s te zorgen, tegen een vriendschappelijke prijs. Wij hebben een complete studio klaar staan, waar de belichting perfect is afgesteld. Waar een professionele camera klaar staat en waar alle materialen (achtergronden, schermen, zit gerei) aanwezig zijn. U regisseert, poseert en fotografeert – Studio34x faciliteert. Bij ons schiet u (om het even ‘scherp’ te stellen) een profi-foto voor een hobby-prijs.

 

Voor wie is het?
Het klinkt cliché maar iedereen die op een knopje kan drukken mag zich inschrijven.

 

Wat houdt het in?
3 uur lang de tijd in de mooiste studio van Nederland
De belichting is perfect afgesteld
Camera, achtergronden en schermen aanwezig
Maximaal 10 personen per reservering

 

Wat krijg ik?
Licht assistentie
Hulp indien gewenst
Onze topapparatuur is gebruiksvriendelijk en gebruiksklaar!
Fotograferen met eigen camera is natuurlijk ook mogelijk.
Nieuwe camera aangeschaft? Probeer het bij ons uit en laat iedereen zien wat voor een topfoto’s jij kan maken.

 

Wat kan ik doen?
Fotografeer zelf  Fashion, grootouders, familie, kids, pasgeborene, producten, vriend / vriendin / partner, vriendengroep, collega’s, band, team, baas, … Of… gebruik de zelfontspanner en sta zelf model! Dit is met recht fotografie made easy – iedereen is fotograaf als je bij ons binnen bent.

 

Wat kost de studioverhuur?
Een drie uur durende sessie kost € 149,– inclusief BTW. We herhalen het nog maar eens: voor drie uur fotograferen in een professionele setting, waar alles aanwezig is én voor je is afgesteld!

 

Cadeau
Een complete fotosessie met een schitterend eindresultaat is natuurlijk ook een bijzonder origineel en leuk cadeau voor Moederdag, Vaderdag, een verjaardag, jubileum, huwelijksfeest, enzovoorts…