OVER DE FOTOSTUDIO

Studio34x biedt ruime mogelijkheden voor alle denkbare foto fashionproducties, videoclips en fotoshoots. En met ‘ruime’ bedoelen we ook ‘ruime’ want fotostudio Studio 34x heeft een totale oppervlakte van maar liefst 750 m2 waardoor we tot de grotere studio’s in het land behoren.

 

‘Voldoende ruimte voor iedereen’; dat was de leidraad bij het inrichten van de twee hallen die we hebben gerealiseerd. De fotograaf, visagisten, kappers, modellen, haarstylisten: iedereen en alles heeft hier de ruimte.
Dat biedt niet alleen fantastische mogelijkheden; het werkt natuurlijk ook veel prettiger!

 

De witte limbowand van ruim 120m2 in het voorste gedeelte van de studio beschikt over een draaischijf van 6 meter waarop een auto tot 2,5 ton moeiteloos kan draaien. Er boven hangt een reflectiescherm van 8 meter dat geheel automatisch kan kantelen en in hoogte verstelbaar is. Met het uitgebreide assortiment lampen en light shapers van het topmerk Profoto kunt u zelfs een auto perfect uitlichten. De limbowand biedt meer dan genoeg ruimte voor fashion shoots en andere creatieve doeleinden.

 

Een brede verbinding achter de rechterwand vol met Profoto light shapers leidt naar de tweede studioruimte. Deze heeft een industriële uitstraling: ruim 400m2 met een zwarte limbowand op een verhoogd podium van meer dan 6 meter en een uitschuifbaar daglichtpaneel voor de daglicht specialisten.

 

In de bijzonder ruim opgezette visagistenhoek, met als blikvanger een fantastische 50-jarige kappersstoel, kunnen meerdere visagisten, kappers en haarstylisten tegelijk aan de slag!

 

Achter een grote metalen schuifdeur bevindt zich een 75m2 kleed- en stylistenruimte met eigen paskamers. Ook hier ademt alles ruimte met schitterend daglicht inval en vanzelfsprekend zijn er verrijdbare kledingrekken en voldoende eigen lockers!

 

Fotografen kunnen beschikken over een groot assortiment Profoto light shapers, reflectieschermen, 5x D 1 1000 Watt studiolampen. Verder is er nog een Acute b2 600 air generator, een Bacht plexiglas productietafel, Fotografeer je liever met Broncolor, dan zijn er voor de liefhebbers 5x Siros 800 watt lampen beschikbaar op aanvraag.

 

Voor workshops en presentaties zijn er voldoende verrijdbare tafels. Een 50 inch lcd-scherm op verrijdbaar statief biedt aansluitingen voor uw eigen laptop. Tevens kunt u er een usb-stick in kwijt.

 

Al onze prijzen zijn inclusief het gebruik van alle aanwezig Profoto studiolampen, softboxen en grids. En dat geldt ook voor koffie, thee, en schoonmaakkosten (bij normaal gebruik)!

 

fotostudio Studio34